Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Η Εταιρεία

Η Εταιρία Λαβύριθμος ιδρύθηκε το 2017 στην Κύπρο και σκοπός της είναι η παροχή μουσικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην οδό Λαγκαδά 15, 2023 Στρόβολος, Λευκωσία.

Ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας ειναι ο κ. Ξένιος Ευαγγέλου. Μέτοχος ο κ. Χρίστος Χαραλάμπους που τελεί επίσης χρέη γραμματέα.

Με πάνω απο δύο χρόνια ενδελεχούς έρευνας στην επιλογής τραγουδιών από επαγγελματίες μουσικούς παραγωγούς, δημιουργήσαμε κατηγορίες για κάθε ανάγκη, χώρο και διάθεση χωρίς διαφημίσεις.

Παρέχουμε μια πλήρη λίστα χιλιάδων τραγουδιών με πάνω από 60 κατηγορίες σε ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο για παροχή συνεχούς διαδυκτιακής μουσικής  για όλους τους επαγγελματικούς χώρους  όπως καταστήματα,   εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, ψυχαγωγικά κέντρα, γραφεία, μπαράκια, clubs, μπυραρίες, καφέ, εστιατόρια, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής κτλ.

Η υπηρεσία μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προσωπική χρήση.

Τα τραγούδια διατίθονται σε υψηλή ανάλυση για οποιαδήποτε συσκευή έχετε διαδυκτιακά.

Οι λίστες μουσικής αναβαθμίζοντε καθημερινά ούτως ώστε να προσφέρουμε στον πελάτη τις νέες κυκλοφορίες και επιτυχίες.

Όλες οι υπηρεσίες μας καθώς και το μουσικό περιεχόμενο που προσφέρουμε στους πελάτες μας πληρούν την απαραίτητη έγκριση απο τους οργανισμόυς πνευματικών δικαιωμάτων στο να παρέχει η Λαβύριθμος υπηρεσίες.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Κάθε νόμιμος πάροχος μουσικών υπηρεσιών σε επαγγελματικούς χώρους, είναι υποχρεωμένος βάσει της νομοθεσίας να έχει άδειες από τους φορείς πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.


Η Λαβύριθμος παρέχει επίσης μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα  για την χρήση της οποίας η εκάστοτε εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει πνευματικά & συγγενικά δικαιώματα σε οποιονδήποτε οργανισμό ή εταιρία.

Ακόμα μια υπηρεσία της εταιρίας είναι η δυνατότητα μελέτης στο χώρο σας δίνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες ήχου για καλύτερη απόδοση μουσικής.

Διαθέτουμε εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων για όλες τις επιχειρήσεις.  

Πληροφορίες:

Οδός Λαγκαδά 15, Στρόβολος Τ.Κ. 2023

Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. 99 414717,  99 547268

email: info@lavirithmos.com

Αρ. Φ.Π.Α: 10371061 E

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

www.lavirithmos.com ,

Facebook:   Λαβύρυθμος - Lavirithmos Music Services

Instagram:  Lavirithmos